Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Μπλόκο σε καλόπαιδα που βίασαν 18χρονη

Γιος πρωτοκλασάτου στελέχους ιδιωτικής εταιρείας είναι ο νεαρός που συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό 18χρονης, την περασμένη Τετάρτη σε ερημική παραλία της Βάρκιζας. Συνεργοί του στη σεξουαλική κακοποίηση της μαθήτριας ήταν ένας 21χρονος Βραζιλιάνος που επίσης συνελήφθη και ένας συνομήλικός του, γιος εργολάβου, που καταζητείται από τις αρχές καθώς έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο 20χρονος Ελληνας συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Λαγονήσι, ενώ ο 21χρονος Βραζιλιάνος σε γνωστό club στη Βούλα όπου διασκέδαζε με τον καταζητούμενο Ελληνα, ο οποίος για να αποφύγει τη σύλληψη πήδηξε στα βράχια της παραλιακής ζώνης και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι τρεις νεαροί κατηγορούνται για βιασμό και ληστεία σε βάρος 18χρονης μαθήτριας της τελευταίας τάξης του Λυκείου.

Οι δύο νεαροί, μαζί με τον φίλο τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης προσέγγισαν την κοπέλα, η οποία διασκέδαζε με φίλες της σε γνωστό club της παραλιακής στην περιοχή της Γλυφάδας. Οταν η ώρα πέρασε, η μαθήτρια είπε ότι ήθελε να επιστρέψει σπίτι της και προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν οι τρεις νεαροί καθώς η ίδια δεν είχε μεταφορικό μέσο. Ετσι, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 20χρονου, αλλά αντί να την πάνε στο σπίτι της στην Ανω Βούλα, την οδήγησαν σε ερημική παραλία της Βάρκιζας, όπου τη βίασε μόνο ο αλλοδαπός, ενώ οι δύο φίλοι του την κρατούσαν για να μην αντιδράει. Στη συνέχεια της ζήτησαν πιο τολμηρές ερωτικές σκηνές, αλλά η μαθήτρια αρνήθηκε και τότε οι τρεις νεαροί για να την εκδικηθούν της έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο, το πορτοφόλι της και την εγκατέλειψαν σε στάση λεωφορείου. Με κουρελιασμένη ψυχολογία, το θύμα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και έφτασε στο σπίτι της στις 8.00 το πρωί, όπου περιέγραψε στη μητέρα της τη νύχτα τρόμου που έζησε. Αμέσως πήγαν στην αστυνομία όπου κατήγγειλαν το βιασμό. Από τις περιγραφές της 18χρονης οι αστυνομικοί σκιαγράφησαν το προφίλ του ενός δράστη, ο οποίος είχε ως χαρακτηριστικό τα πολλά τατουάζ.

Οι αστυνομικοί βγήκαν... παγανιά στα μαγαζιά της παραλιακής, αναζητώντας πληροφορίες από τους υπαλλήλους και ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Ολα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν τους οδήγησαν στον γιο στελέχους ιδιωτικής εταιρείας. Την επόμενη νύχτα έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του στο Λαγονήσι και τη στιγμή που επέστρεφε από την νυχτερινή του έξοδο τον συνέλαβαν. Τους υπέδειξε το club όπου διασκέδαζαν οι δύο συνεργοί του και έγινε επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος συνελήφθη, αλλά ο φίλος του αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και πήδηξε στα βράχια και εξαφανίστηκε. Η 18χρονη κοπέλα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σήμερα στον ανακριτή. Ο νεαρός που αναζητείται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικές ουσίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟΣ Εσπρεσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: