Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Τραγικά παιχνίδια της μοίρας σε δύο τροχαία

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στο Αίγιο και τη Θεσσαλονίκη. Δύο τροχαία δυστυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά και ένα ασθενοφόρο είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένα 11χρονο αγοράκι, το οποίο νωρίτερα παραλίγο να πεθάνει από τσίμπημα... σφήκας, ένας γιατρός, μια 82χρονη γυναίκα, αλλά και ο οδηγός ενός ασθενοφόρου!

Τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα στον 11χρονο Γιάννη Δεληγιάννη από το Αίγιο. Ο μικρός μεταφέρθηκε επειγόντως τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης στο Νοσοκομείο Αιγίου όταν υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Καραμάνδειο Νοσοκομείο, όπου οι ιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής στο σπίτι, το 11χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε μαζί με τους γονείς του ενεπλάκη σε τροχαίο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Παρόμοιο παιχνίδι επιφύλασσε η τύχη και σε μια ηλικιωμένη ασθενή αλλά και το πλήρωμα του ασθενοφόρου στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά της 11.00 το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Ολυμπιάδας το ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός του ασθενοφόρου, ένας 38χρονος γιατρός και η 82χρονη ασθενής την οποία μετέφεραν στο νοσοκομείο. Από την σύγκρουση τραυματίσθηκαν σοβαρά ο 39χρονος οδηγός του ΙΧ και ο 53χρονος συνοδηγός του ασθενοφόρου.

Π. ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ
Πηγή Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: