Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Ασυγκράτητη η Τζούλια στη Σαντορίνη

Δεν κρατιέται αυτό το κορίτσι τελικά! Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο «Μιχαλάκης» της, όπως λένε οι Σαντορινιοί τον Μισέλ Πογοσιάν, επιδόθηκαν δημοσίως σε... προχωρημένα ερωτικά παιχνιδάκια. Πού; Στο νησί του ηφαιστείου (τη Σαντορίνη φυσικά), που φαίνεται πως έκανε την Τζούλια να βγάλει τη λάβα που κρύβει μέσα της.

Η ξανθιά celebrity (!) βρέθηκε για ένα πενθήμερο στη Θήρα, φιλοξενήθηκε -παρακαλώ, δεν πλήρωσε ούτε δεκάρα από την τσέπη της- σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού και έκανε όλο τον Περίβολο να τη συζητά για τις καυτές ορέξεις της! Αφού πήρε από το χεράκι τον μπάρμαν της και έκανε τις βουτιές της στα γαλάζια νερά, βγήκε από τη θάλασσα με... πονηρές διαθέσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέρα από τα καυτά φιλιά που αντάλλασσε με τον Μισέλ για πολλή ώρα, πέρα από το ότι σκαρφάλωνε στην αγκαλιά του, κάθε τρεις και λίγο πείραζε το... σορτσάκι του καλού της, αφήνοντας τους λουόμενους έκπληκτους με το θέαμα!

Η ιδιαίτερα άτακτη εκείνη τη μέρα Τζούλια δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα. Ερωτοτροπούσε συνεχώς με τον Μισέλ (της) και... σκοτούρα της μεγάλη που όλα τα βλέμματα (και ήταν πολλά, καθώς το «Wet Stories» στον Περίβολο όπου βρισκόταν ασφυκτιούσε από κόσμο) είχαν καρφωθεί πάνω της. Ούτε ο Μισέλ όμως αισθανόταν τόσο αμήχανος. Ενιωθε σαν στο... σπίτι του. Και αυτό γιατί ξέρει καλά τη Σαντορίνη. Εχει δουλέψει σε κλαμπ του νησιού στο παρελθόν, εξ ου και οι ντόπιοι τον αποκαλούν «Μιχαλάκη»...

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: