Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Ελεύθερη και (πολύ) ωραία η Εύα Καϊλή!

Ο χωρισμός την ομόρφυνε επικίνδυνα! Ελεύθερη και πιο ωραία από ποτέ η Εύα Καϊλή βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Μύκονο και εντυπωσίασε τους πάντες.

Το τέλος στη σχέση της Θεσσαλονικιάς βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με τον Mister Sanyo Ντένη Παπαγεωργίου προφανώς δεν τη χάλασε καθόλου, μιας και ο φακός της «Espresso» την απαθανάτισε ωραιότερη και κομψότερη από ποτέ. Τη «συλλάβαμε» κατά την είσοδό της στο πάρτι του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου και της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου τους Μάξιμου και τη χαρήκαμε!

Η Εύα φορούσε κοντό σατέν φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με μαύρα πέδιλα και τσαντάκι Louis Vuitton - στη συγκεκριμένη φίρμα, όπως ακούμε, έχει χρόνια τώρα αδυναμία. Βέβαια, το ότι έχει ομορφύνει πολύ δεν είναι τυχαίο. Τον τελευταίο καιρό η Εύα προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της. Ηδη έχει χάσει επτά κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι να φτάσει στον τελικό της στόχο, που είναι να χάσει μερικά ακόμα κιλάκια. Οχι ότι το χρειάζεται πάντως...

Η νεαρή πολιτικός στο πάρτι συνοδευόταν από έναν νεαρό, που όμως δεν είναι το νέο της αμόρε, όπως πολλοί σχολίασαν. Η «Espresso» έμαθε πως ο νεαρός επιχειρηματίας που εθεάθη μαζί της λέγεται Γιώργος και είναι απλώς φιλαράκι της. Μαζί με την Εύα και τον Γιώργο ήταν και το εντυπωσιακό μοντέλο Χρυσάνθη Ντάφλα, με το οποίο η ξανθιά βουλευτής αυτό το καλοκαίρι κάνει κολλητή παρέα, αλλά και η αδελφή της πολιτικού, Μανταλένα.

Οσο για το καλοκαιρινό μενού της; Η Εύα θα τρέχει μέχρι το κλείσιμο του θερινού τμήματος της Βουλής για λίγο ακόμα τις καθημερινές με την πολιτική και τα Σαββατοκύριακα θα κάνει μικρές αποδράσεις στο Νησί των Ανέμων που λατρεύει. Και θα συνεχίσει να τα περνάει σούπερ. Οπως μαθαίνουμε από το φιλικό της περιβάλλον, η ξανθιά καλλονή του Κοινοβουλίου περνάει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της. Για την ιστορία πάντως, το τέλος του δεσμού της με τον γοητευτικό επιχειρηματία ήταν δική της απόφαση, οπότε δεν είχε έτσι κι αλλιώς κανένα λόγο να τα βάψει μαύρα. Ετσι, τώρα ελεύθερη ξανά και (πολύ) ωραία, το γλεντάει!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: