Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΠΑΣΟΚ Απόβαση από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται από σήμερα το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη ενόψει της διήμερης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί Παρασκευή και Σάββατο.

Το μεσημέρι φτάνει στην πόλη ο γραμματέας του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος νωρίς το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά θα συναντηθεί με στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών. Την επομένη καταφτάνουν στη Θεσσαλονίκη το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού Τάσος Αποστολόπουλος, προκειμένου να διευθετήσουν τις οργανωτικές λεπτομέρειες της διήμερης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου. Ενδιαμέσως αύριο ο κ. Ραγκούσης θα μεταβεί στη Χαλκιδική, όπου θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Χθες ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ΕΤ3 εξήγησε ότι η επιλογή της Θεσσαλονίκης έγινε, για να υπογραμμιστεί το ενδιαφέρον του κόμματός του για την περιοχή. “Το ΠΑΣΟΚ έχει μία αδυναμία στη Βόρεια Ελλάδα πολιτικά. Έχουμε συνείδηση αυτού του προβλήματος και θέλουμε να δώσουμε βάρος”, είπε. Προσέθεσε ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα περιοδεύσουν τις ημέρες αυτές στην περιοχή στο πλαίσιο και της προετοιμασίας για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Εκεί, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, “υπεύθυνα θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας και τις θέσεις μας και θα καλέσουμε το λαό της Βόρειας Ελλάδας να στηρίξει αυτές τις προτάσεις. Να φύγουν από ένα κατεστημένο, που δυστυχώς λυμαίνεται πολιτικά τη Θεσσαλονίκη πάρα πολλά χρόνια και την έχει καθηλώσει σε μία άτολμη και άβουλη ουσιαστικά αναπτυξιακή πορεία”.
Χθες αντιπροσωπεία της νομαρχιακής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Νίκο Γιαννόπουλο συναντήθηκε με τους γραμματείς των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών Χρήστο Παπαστεργίου και Παντελή Κουκουλεκίδη. Συζητήθηκαν τρόποι στενότερης συνεργασίας και κοινής δράσης και συστάθηκε προς τούτο μόνιμη επιτροπή, η οποία θα σχεδιάσει τις κοινές πρωτοβουλίες. Έως το τέλος Αυγούστου η επιτροπή θα εκδώσει ένα ενημερωτικό έντυπο για όσα συμβαίνουν στη νομαρχία, το οποίο θα διανεμηθεί στις οργανώσεις. Παράλληλα θα προετοιμαστούν εκδηλώσεις που θα αφορούν τομείς ευθύνης της νομαρχίας, οι οποίες θα γίνουν προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: