Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Η "αμαρτωλή" Σάσα Μπάστα: Ερωτες, ψέματα και σιλικόνη

Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών τραγουδούσε στα μπουζούκια της Ξάνθης. Στα δεκαεπτά έκανε καριέρα στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και πόζαρε σχεδόν τσίτσιδη στα περιοδικά. Λίγο μετά, έγινε (με δόξα και τιμή!) το «κορίτσι του Θέμου». Σήμερα, στα είκοσι something, η Σάσα Μπάστα... καβαλάει κράσπεδα με το Hummer, που της αγόρασε, όπως λέει, ο «χορηγός» της. Και λέει και τα ψεματάκια της! Το κανονικό της όνομα είναι Νατάσα. Μεγάλωσε στην Ξάνθη με τη μητέρα της και τον αδελφό της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Με τον πατέρα της, από την άλλη μεριά, δεν έχει καμία επαφή από τότε που εκείνος χώρισε με τη μητέρα της. Η Σάσα ήταν από μικρή ναζιάρα και τσαχπίνα. Μοιραία λοιπόν τα αγοράκια τη θαύμαζαν και τα κοριτσάκια τη ζήλευαν. Μια μέρα που έκανε τη βόλτα της στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης τρώγοντας παγωτό χωνάκι, τη σταμάτησε ο επιχειρηματίας ενός νυχτερινού κέντρου της πόλης και της ζήτησε να συνεργαστούν. Εκείνη που τρελαινόταν έτσι κι αλλιώς για τη μουσική και έπαιζε ήδη όχι ένα, ούτε δύο αλλά... οκτώ μουσικά όργανα, δέχτηκε αμέσως! Αν και μόλις δεκατεσσάρων ετών τότε, η Σάσα ήταν πολύ ανεπτυγμένη. Η μαμά της λοιπόν μπορεί να της έδωσε την άδεια να κάνει το κέφι της, βγάζοντας παράλληλα και το χαρτζιλίκι της, αλλά ξενυχτούσε και εκείνη μαζί της στα μπουζούκια, για να... έχει το κεφάλι της ήσυχο! Επιπλέον, η Σάσα ήταν ανήλικη και μπορούσε να δουλεύει νύχτα μόνο με γονική συναίνεση. Για χάρη της επερχόμενης καριέρας της στις πίστες η μικρή Νατάσα... ξαναβαφτίστηκε. Εγινε Σάσα και από την πρεμιέρα της κιόλας στο νυχτερινό κέντρο της Ξάνθης άρχισε να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της. Για να καταλάβετε το μέγεθος του... σεισμού που προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το κορίτσι-πειρασμός, αναφέρθηκαν σε εκείνη εκτενώς μέχρι και οι εφημερίδες της πόλης. Καθόλου τυχαία φυσικά, ααφού με το μπρίο και το κέφι της προκαλούσε κάθε βράδυ... συνωστισμό στο κέντρο όπου εμφανιζόταν.

Η φήμη της δεν άργησε να ξεπεράσει τα σύνορα της Ξάνθης και να φτάσει μέχρι την Αθήνα, όπου μετακόμισε οικογενειακώς πριν ακόμα τελειώσει το Λύκειο. Στην πρωτεύουσα των ευκαιριών η Σάσα Μπάστα έθεσε αμέσως υψηλότερους στόχους. Η πρόταση να εμφανιστεί στο Posidonio ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Με το που έπιασε το μικρόφωνο και βγήκε στη μεγάλη πίστα, τα φωτογραφικά φλας έπεσαν πάνω της. Σύντομα μπήκε στις στήλες των περιοδικών και άρχισε να γίνεται γνωστή. Την ίδια εποχή, φλέρταρε με τον Κώστα Σόμμερ. Για την ακρίβεια, έλεγε τότε σε φίλους και γνωστούς πως ο ηθοποιός ήταν το αμόρε της. Αντίθετα, ο Κώστας δεν επιβεβαίωσε ποτέ αυτό το ειδύλλιο. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Φωτογραφήθηκε γυμνή σε γνωστό ανδρικό περιοδικό και κέρδισε μία θέση στο πάνελ της εκπομπής «ΟΛΑ». Και εκεί όμως είχε προβλήματα. Οχι με τον Θέμο και τον Περρή, προς Θεού. Φήμες την ήθελαν να τσακώνεται διαρκώς με την ανταγωνίστριά της στο πάνελ, τη Ναστάζια. Η ίδια διέψευσε (προφανώς) τις φήμες και λίγο αργότερα πρωταγωνίστησε σε ένα «καυτό» βίντεο, στο οποίο έβγαινε και τραγουδούσε γυμνή, παίζοντας παράλληλα και μια βιόλα, πίσω από την οποία κρυβόταν. «Στροφή στην ποιότητα» ονομάστηκε το βίντεο που εκτίναξε τις… μετοχές της στα ύψη. Ακολούθησαν και άλλες αισθησιακές φωτογραφήσεις, εμφανίσεις στην πίστα δίπλα στον Χάρη Ακριτίδη και μια στήλη με συμβουλές για θέματα σεξ σε γνωστό περιοδικό. Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στη σχέση της με τον νεαρό επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπηριλιώτη. Οι δυο τους εθεάθησαν πολλές φορές σε τρυφερά τετ α τετ δημοσίως. Μετά έκαναν ένα break, κατά τη διάρκεια του οποίου η Σάσα έβαλε σιλικόνη στα χείλη και τριγύριζε με τον γιο της Μαριάννας Λάτση Πάρη Κασιδόκωστα. Μάλιστα, είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της σε εφημερίδα πως κάτι έπαιζε μεταξύ τους. Φυσικά, όταν δημοσιεύθηκε η συνέντευξή της, βγήκε στα κανάλια και έκανε διαψεύσεις. Ελα όμως που υπήρχε το ηχητικό ντοκουμέντο.


Το τρακάρισμα

Μετά την «περιπέτεια» με τις δηλώσεις της για τον Πάρη Κασιδόκωστα, τα ξαναβρήκε με τον Αλέξανδρο. Αυτή τη φορά όμως η σχέση τους κράτησε πολύ λιγότερο. Ο επιχειρηματίας της ζήτησε να χωρίσουν και η Σάσα προκειμένου να τον πείσει να το ξανασκεφτεί έτρεξε να τον βρει, κουβαλώντας μάλιστα και ένα ταψί με παστίτσιο. Σκέφτηκε, φαίνεται, πως κάτι ξέρουν αυτοί που λένε πως ο δρόμος για την καρδιά ενός άνδρα περνάει από το στομάχι. Ομως, τα λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο όταν ξεκινούσε να του πάει το παστίτσιο οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Hummer, που, όπως δήλωσε, της το αγόρασε ο «χορηγός» της. Φτάνοντας βρήκε τον Αλέξανδρο με άλλη γυναίκα και πάνω στην ταραχή της καβάλησε ένα κράσπεδο και πάει η μούρη του τζιπ, πάει και το παστίτσιο. Το φινάλε το ξέρετε: η «Espresso» έγραψε τα μαντάτα, εκείνη το διέψευσε και εμείς της απαντήσαμε με το φωτογραφικό τεκμήριο του τρακαρισμένου Hummer. Ελπίζουμε μόνο έπειτα από αυτό να κατάλαβε πως… τα καλά παιδιά δεν πρέπει ποτέ να λένε ψέματα. Πιπέρι, Σάσα, πιπέρι!


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
Πηγή Εσπρέσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: