Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Η αχίλλειος πτέρνα της Δήμητρας

Επειτα από τρία χρόνια σχέσης ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Δήμητρα Ματσούκα φαίνεται πως βρίσκονται πια πολύ κοντά στις βέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυσυζητημένο ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει τον γάμο του μετά το τέλος του δίσεκτου 2008. Μην περιμένετε όμως επίσημες ανακοινώσεις. Ούτε φυσικά τυμπανοκρουσίες και φανφάρες.

Η σταρ της υποκριτικής και ο γοητευτικός φαρμακοβιομήχανος κρατούν χαμηλούς τους τόνους στην προσωπική τους ζωή κι έτσι σκοπεύουν να λειτουργήσουν και σε ό,τι αφορά την τελετή που θα ενώσει και τυπικά πλέον τις ζωές τους. Διότι επί της ουσίας ζουν ήδη σαν παντρεμένοι, αφού συμβιώνουν εδώ και καιρό κάτω από την ίδια στέγη. Οπως λέγεται, η ηθοποιός θέλει να κάνει τον γάμο της σ' ένα μικρό ξωκλήσι, με λιγοστούς καλεσμένους, μακριά από τις αδιάκριτες «φλασιές» του φακού των παπαράτσι. Οσο για τον Αχιλλέα; Σ' αυτό το θέμα αφήνει τη σύντροφό του να πάρει τις αποφάσεις. Εξάλλου, η νύφη είναι πάντα η μεγάλη σταρ του γάμου και μετά ακολουθεί ο γαμπρός...


Πώς ξεκίνησαν

Η Δήμητρα και ο Αχιλλέας γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού και η χημεία τους ταίριαξε αμέσως... εκρηκτικά και κεραυνοβόλα. Η ηθοποιός αρκετό καιρό πριν είχε βγει από μια μακροχρόνια, πολύ έντονη σχέση με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Στην αρχή της γνωριμίας της με τον Αχιλλέα δίσταζε να αφεθεί απόλυτα στον έρωτά του. Και πραγματικά, χρειάστηκε να περάσει λίγος καιρός έως ότου εκείνος καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Την κέρδισε όμως και το ειδύλλιό τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Χαράς ευαγγέλια για τα tabloids μόλις διέρρευσε η πληροφορία.

Το ζευγάρι στην αρχή απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις. Οταν όμως τους ξετρύπωσαν οι παπαράτσι να διασκεδάζουν στα μπουζούκια, αντιμμετώπισαν και οι δύο πιο χαλαρά το θέμα της δημοσιότητας στη σχέση τους. Είπαν «κρυφτούλι τέλος» και πήραν σχετικά γρήγορα την απόφαση να μείνουν στο ίδιο σπίτι.

Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος έχει στο ενεργητικό του έναν ακόμη γάμο. Πριν από αρκετά χρόνια είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Νταίζη Μανιατοπούλου. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αλλά απέκτησαν έναν υπέροχο γιο που λατρεύουν. Ο Αχιλλέας είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς και συνηθίζει να περνάει πολύ χρόνο με τον κανακάρη του και να παίζει μαζί του. Τις περισσότερες φορές έχει μαζί του και τη Δήμητρα, την οποία ο μικρός συμπαθεί πλέον πάρα πολύ. Με την ευκαιρία αυτή, η ηθοποιός κάνει και... πρόβες για όταν με το καλό αποκτήσει τα δικά της παιδιά. Μέχρι τότε φροντίζει να απολαμβάνει τον κοινό της βίο με τον Αχιλλέα. Εναν βίο που περιλαμβάνει πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και διασκεδάσεις σε θέατρα και νυχτερινά μαγαζιά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν βρεθεί πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια διασκεδάζοντας μέχρι τα ξημερώματα. Μεταξύ αυτών είναι βεβαίως και οι χώροι στους οποίους εμφανίζεται κατά καιρούς η αδελφή της Δήμητρας, η πολύ σέξι τραγουδίστρια Μαρία Ματσούκα, την οποία στηρίζουν πολύ και οι δύο. Πρόσφατο παράδειγμα; Ο Αχιλλέας της δάνεισε την Aston Martin του για να τη χρησιμοποιήσει στο βιντεοκλίπ της που γυρίστηκε πριν από μερικούς μήνες. Εκτός από την Aston Martin, ο Αχιλλέας οδηγεί κι ένα Range Rover, το οποίο χρησιμοποιεί περισσότερο για τις μετακινήσεις του με τη Δήμητρα.
Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο οι δύο ερωτευμένοι μετακόμισαν σε μια super-lux μεζονέτα στη Φιλοθέη, όπου συνεχίζουν να μένουν μέχρι σήμερα.


Sweet, top 'n' sexy...

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ο ορισμός του sex appeal! Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής και τα βήματά του ακολούθησε η αδελφή της Μαρία. Η Δήμητρα επέλεξε μία άλλη μορφή Τέχνης και φυσικά μόνο χαμένη δεν βγήκε.

Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάση και το 1998 έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά του Νίκου Κουτελιδάκη «Είμαστε στον αέρα». Το μεγάλο μπαμ ωστόσο το έκανε με τον ρόλο της Γωγώς στη δημοφιλέστατη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Στη συνέχεια, με σωστές επιλογές κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Η αγάπη της για τον κινηματογράφο την έκανε να πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες, οι οποίες έγιναν επιτυχίες. Η πιο πρόσφατη απ' αυτές; Μα φυσικά το διεθνούς ακτινοβολίας φιλμ «Ελ Γκρέκο», για το οποίο εισέπραξε και πολύ καλές κριτικές.

Αυτήν την εποχή η Δήμητρα κάνει γυρίσματα για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Διδώς Σωτηρίου «Ματωμένα Χώματα», όπου θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο και την Αννα Συνοδινού. Παράλληλα, περιοδεύει ανά την Ελλάδα με το θεατρικό «Βάτρα-Χ» δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
Εσπρεσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: